Säsongsöppning - Velodromen i Falun
Nyheter

Säsongsöppning

  september 29, 2020november 23rd, 2020Inga kommentarer

Äntligen är hösten här och velodromen har öppnat upp för säsongen.

Vi har kört igång med full fart redan från start den här säsongen, det innebär att det finns träningspass 7 dagar i veckan på alla olika nivåer, för att just du ska kunna hitta träningspass som passar dig.

Samtliga kurstillfällen finns också ute. Så har du inte testat bancykling ännu så är det hög tid att gå in och anmäla dig till någon av våra kurser. Är ni minst 5 cyklister så kan ni boka ett helt eget kurstillfälle, kontakta oss på info@velodromen.se så berättar vi mer.

Helgen den 24-25/10 kommer Svenska Cykelförbundet hålla ett stort ungdomsläger på velodromen för att Sveriges cykelungdomar ska få chansen att prova på bancykling, dom kommer även testa på vår BMX bana och få lite grunder inom fysträning med sig hem från lägret.

SM i bancykling kommer köras på vår bana 7-8/11. Det här årets grenar som kommer avgöras är, Sprint, Tidslopp, Förföljelselopp och Poänglopp, alla klasser. Anmälan och mer information kring tävlingarna finns på www.swecyclingonline.se

Vi vill också passa på att uppmana er alla som vill besöka oss att komma ihåg och boka in er på de pass ni vill komma på. Det underlättar mycket för våra instruktörer så de kan planera passen efter hur många deltagare det kommer bli, och då får ni ett bättre planerat och anpassat pass när ni besöker velodromen.

Till sist vill vi komma med samma uppmaning som gäller i övriga samhället i dessa tider. Besök oss absolut inte om ni har minsta sjukdomssymtom, och tänk på att hålla avstånd till varandra mellan intervallerna och samlingar nere vid banan innan och efter träningspass.