Viktig information från Velodromen - Velodromen i Falun
Uncategorized

Viktig information från Velodromen

En mycket annorlunda säsong börjar närma sig sitt slut, vi har drygt en månad kvar av ordinarie säsong och kommer fortsätta med våra träningspass så länge som ni bokar in er i tid på dom, det kommer att tas bort pass som det inte är någon anmäld till under april månad.
Påskhelgen kommer vi ha helt stängt detta år, eventuellt kommer vi öppna upp för något pass om det blir riktigt bakslag på vädret ute, info kring det kommer komma i våra sociala mediekanaler och på hemsidan.
En viktig sak inför säsongsavslutningen i år är att samtliga skåp i omklädningsrummet måste tömmas under april månad, omklädningsrummen ska renoveras och skåpen kommer bytas ut mot nya, och det som finns kvar i de gamla skåpen efter april kommer att slängas.
Det är också viktigt att ni hämtar ut era cyklar innan april är slut för vi kommer behöva tömma hela cykelförrådet för att göra vissa förändringar och även göra en grundlig städning av hela utrymmet som inte går att genomföra med alla cyklar på plats. Cyklar som inte avhämtas innan april månads slut kommer plockas undan och vi kommer att debitera ägaren för den förvaringen som i sådana fall blir nödvändig.