Träningshelg

För dig som redan gått vår introduktionskurs och vill maximera din träning. Under helgen får du möjlighet att boka upp dig på träningspass under fredag, lördag och söndag. Anpassa träningstillfällena efter vad du vill utveckla eller testa på. En bra möjlighet att hålla igång under vintersäsongen och ligga steget före inför sommarsäsongen. 

Kostnad träningshelg:
995:-

Detta ingår:
Träningspass under fredag, lördag och söndag. Antalet pass är valfritt. 
All utrustning du behöver finns att låna på plats.

För att anmäla dig bokar du upp dig på de pass du vill delta på och betalar in kostnaden. Betalning utav helgen sker via swish i samband med att du anmäler dig. Efter detta skickas en bekräftelse ut. 

Vi har lånecyklar från ramstorlek 49 ända upp till ramstorlek 61. Våra cyklar är utrustade med Shimanos SPD-SL pedalsystem. Saknar du skor med rätt typ av klossar så har vi låneskor i storlek 36 upp till 46. Vi har även hjälmar att låna ut. 

Vill du ta med din egen cykel till oss går det naturligtvis bra förutsatt att det är en bancykel utan någon monterad extrautrustning, som tex bromsar eller skärmar. Den måste även ha fast nav (fixie) och bör även vara utrustad med hela och rena däck för din egen säkerhets skull. 

Vill du kunna låsa in dina kläder i vårt omklädningsrum behöver du även ta med dig ett hänglås.