Säsongsstart på Velodromen

Nu är det mindre än en vecka kvar till säsongens första träningspass på velodromen, vi kör igång torsdagen den 1/9 kl 18.00, vi kommer i början av september erbjuda 6 träningspass i veckan fördelade på fyra dagar, tisdag kväll, onsdag lunch, torsdag kväll och fredag morgon. Dessa pass är nu bokningsbara i kalendern på hemsidan. Sedan kommer vi successivt bygga på med pass under september månad för att den 1/10 erbjuda cykling för alla olika typer av cyklister 7 dagar i veckan. Det planerade träningsschemat som kommer gälla fullt ut from 1/10 ligger ute på hemsidan nu, ni är naturligtvis välkomna att komma med feedback kring schemat, skicka ett mail till info@velodromen.se .

Vi kommer bli noggrannare med kontrollen av träningskort innan man släpps ut på banan, kan man inte uppvisa ett giltigt träningskort får man fylla i ett fakturaunderlag innan man beträder banan, så kom ihåg att alltid ta med er säsongs/kombikort när ni besöker Velodromen.

Om man beträder banan utan giltigt kort eller ifyllt fakturaunderlag kommer en avgift på 500 kr plus ordinarie träningsavgift att faktureras.

Nog med pekpinnar, nu kör vi igång säsongen på Sveriges enda Velodrom.

PS.

Har ni riktig tur kan ni stöta på en Olympisk Guldmedaljör på Velodromen.

 


Inlägget är stängt för kommentarer!