Info från Velodromen

En liten uppdatering från Velodromen kommer här, när halva säsongen har passerat och vi glädjande nog kan konstatera att intresset för att cykla på Sveriges enda inomhusvelodrom ökar för varje säsong som går.

Våra introduktionskurser är fullbokade vid varje tillfälle och det är mycket folk på träningspassen alla dagar i veckan. Extra glädjande den här säsongen är att vi i har gjort en medveten satsning på att locka fler ungdomar till Velodromen, detta har gett oerhört god respons, vi har upp till 20 ungdomar som regelbundet besöker våra ungdomsträningar som leds av instruktörerna Lasse Myrberg och Gilles Bellerose som gör ett fantastiskt arbete med ungdomarna. En annan av våra instruktörer David Mayer arrangerade dessutom ett helt fulltecknat ungdomsläger på banan förra helgen, det var mycket uppskattat och avslutades med spännande bantävlingar där ungdomsklasserna var de i särklass största startfälten.

Nästa helg ska en del av ungdomarna dessutom få åka till Danmark och mäta sina färdigheter mot Danskt motstånd på Velodromen i Odense-Danmark.

Ska bli mycket spännande att följa ungdomarna i deras vidare utveckling som bancyklister, kan som exempel berätta att vi har inte mindre än 3!! st killar i åldern 15-16 som alla med god marginal kör ett flygande varv på under 12 sekunder vilket är mycket snabbt, försök själv nästa gång du besöker banan.

Glöm inte bort att just du kan vara med och påverka verksamheten på Velodromen, saknar du något pass eller kanske vill hyra banan till kompisgänget, svensexan, möhippan så skickar du bara ett mail till: info@velodromen.se

Cykla lugnt (eller hårt)

Johan Carelle

(Nästa...) »

Inlägget är stängt för kommentarer!