Extra träning

Fredagen den 21/2 har vi på allmän begäran lagt in ett extra pass mellan klockan 18.00 och 20.00, det blir ett lagtempopass med lite blandade intervaller, passet finns i vår bokningskalender och anmälan är öppen, välkomna.

Helgen som kommer (25-26/1)

Är det lite förändringar i schemat, lördagens träning är flyttad till 08.30-10.30 eftersom vi har två större grupper som bokat träningshelg, med kurs på lördag och träning på både lördag och söndag, om din klubb inte har provat på velodromcykling än så passa på nu, vi skräddarsyr din helg efter dina önskemål och garanterar att alla får ut mycket erfarenhet och cykling efter en helg hos oss, läs mer på vår hemsida.

Helgen som kommer

I helgen har vi både MTB landslaget och Paracykel landslaget på besök på velodromen, vi hälsar dom välkomna, passa på att kom förbi och titta på framtida medaljörer inom cykelsporten när de cyklar på banan, för att det fortfarande ska finnas möjlighet för alla andra att cykla har vi lagt in ett extra pass på lördag morgon 07.30-09.00 anmälan via hemsidan som vanligt.

Träningshelg på Velodromen

I helgen hade vi besök av den här anrika cykelklubben, CK Falken. Vi vill passa på och tack för besöket och uppmana fler cykelklubbar i landet att boka sin träningshelg, vi skräddarsyr er helg efter era egna önskemål, skicka ett mail till info@velodromen.se om ni har några funderingar.

Lediga platser på kurs

Nästa lördag ( 18/1) har det blivit en avbokning så nu finns det 3 lediga platser på den kursen, anmälan via hemsidan precis som vanligt, först till kvarn gäller.

Extra träning

Nu på fredag har vi lagt in en extra träningspass på kvällen, det är en öppen träning för alla som genomgått en introduktionskurs, anmälan via hemsidan precis som vanligt.

Gott Nytt År

Nu är det bara två pass kvar det här decenniet, det är ett pass ikväll 17.00 och även ett extrainsatt pass i morgon på nyårsaftonsmorgon 08.00, anmälan via hemsidan som vanligt, sedan har vi stängt på nyårsdagen och drar igång träningen för 2020 den 2/1 kl 18.00.

Ett Gott Nytt År till er alla önskar vi På Velodromen

Extra pass under julhelgen

Eftersom ett flertal av våra kunder efterfrågat ett pass under julhelgen så har vi nu lagt in ett extra pass på juldagsmorgonen (25/12) mellan 08.00 och 10.00, anmälan via hemsidan som vanligt, välkomna!

God Jul & Gott Nytt År

Vi på Velodromen vill passa på att önska er alla en God Jul och ett Gott Nytt År, vi har ett lite annorlunda schema under helgerna, men det finns gott om tid att cykla bort julmaten.

Helgernas träningsschema hittar du här:

http://velodromen.se/trana/kalender-kommande-traningar/

 

Nytt schema efter jul och nyårshelgerna

Från och med 7/1 2020 kommer vi ha ett lite uppdaterat schema, du hittar det nya schemat här:
http://velodromen.se/trana/schema-for-sasongen/

Fram tills dess hittar du alla våra pass i bokningskalendern precis som vanligt, varmt välkomna.