Påsken på Velodromen

Eftersom våren verkar ha tagit en kortare paus kommer vi att öppna upp velodromen för träning, vi kommer ha två pass under påskhelgen som det ser ut i dagsläget, långfredagen och annandagen kommer det vara träning 09.00-12.00, Passen kommer till största delen bestå av längre intervaller i en fart som ungefär motsvarar våra fortsättningspass på velodromen, båda passen kommer vår instruktör Tobias Gillberg att ansvara för och anmälan sker precis som vanligt via bokningskalendern på hemsidan.

Share

Inställd träning

Eftersom det inte var några anmälda till morgondagens (söndag 9/4 09.00-12.30) pass på velodromen så har vi beslutat att ställa in de två passen.

Share

Lediga platser på Introkurs 8/4

Vi har fått in en sen avbokning till introduktionskursen nu på lördag 8/4, så om du ännu inte gått kursen i bancykling har du din chans nu, kursen börjar 11.00 på lördag och håller på till 15.00, anmälan görs via vår hemsida.

Share

Förändringar i schemat

Då tackar vi på Velodromen Emma och alla tjejer som deltagit på säsongens tjejpass på fredagskvällarna, ni är självklart välkomna på övriga pass som vi har kvar på schemat istället. Passen på fredagskvällarna utgår nu eftersom det inte verkar finnas någon efterfrågan på dessa två pass nu när våren stormar på.

Vidare så kommer vi att hålla stängt under påskhelgen i år eftersom påsken ligger så pass sent i år, vi kommer hålla helt stängt Långfredagen, Påskafton, Påskdagen och Annandag Påsk, därefter fortsätter vi med passen enligt schemat.

Detta innebär då följaktligen att det inte kommer vara någon kurs på Påskafton eftersom det endast var två personer anmälda till den.

Share

Nyhet

Från och med 1 april kommer vi att börja gå över till Swish betalning på Velodromen, vi kommer att erbjuda faktura som ett fortsatt alternativ under en övergångsperiod, och även för de som inte har möjlighet att betala via Swish, dock kommer det att tillkomma en administrationsavgift vid faktura betalning i framtiden.

Share

Förändringar i träningsschemat

Eftersom våren har gjort entré och vi därmed märker en kraftigt minskad efterfrågan på våra träningspass inomhus så har vi gjort om lite i träningsschemat, måndagskvällarnas pass stryks och grundpasset som brukar gå på måndagar flyttar istället till tisdagar samma tid.

Håll utkik på hemsidan framöver för troligtvis kommer det att komma fler justeringar av träningstiderna, men det styr ni som är våra kunder helt, vill ni fortsätta att cykla inne och anmäler till våra pass då håller vi naturligtvis öppet för er.

Share

SM i bancykling 2017

Under gårdagen avgjordes 2017 års Svenska mästerskap i bancykling i Falun, det blev spännande och dramatiska tävlingar precis som det ska vara i bancykling, arrangörsklubben Velodrom CK stod för ett mycket bra arrangemang och klubbens cyklister lyckades bärga två guldmedaljer genom dels Patrik Moris i Master men även i F 13-16 där Julia Lyngbaek satte de äldre tjejerna på plats och tog hem guldmedaljen.

Här nedan kan ni läsa förbundskapten David Mayers rapport från SM tävlingarna.

Rapport SM bana 2017 (David Mayer)

Share

SM i Bancykling

På söndag 26/2 går anmälningstiden ut till 2017 års Svenska Mästerskap i bancykling, glöm inte bort att anmäla dig i tid så att vi får så många klasser som möjligt till start.

Share

Sm i Bancykling 2017

Glöm inte bort att anmäla dig till årets SM tävlingar i bancykling som går den 19/3, anmälan sker genom Svenska cykelförbundets tävlingskalender och anmälan är öppen till och med den 26/2, efter att ordinarie anmälningstid gått ut kommer det att meddelas vilka klasser som kommer få SM status 2017, så det är med andra ord väldigt viktigt att du anmäler dig innan nästa söndag (26/2) så att vi får SM status på så många klasser som möjligt.

Share

SM i bancykling 2017

Söndagen den 19 mars 2017 kommer Svenska mästerskapen i bancykling arrangeras på Velodromen i Falun, tävlingarna kommer att köras i disciplinen Omnium.

För anmälan och mer information kring SM tävlingarna så går man in på Svenska Cykelförbundets tävlingskalender, den når man genom www.scf.se

Sista anmälningsdag är söndagen den 26 februari.

Välkomna.

Share