Aktiviteter

now browsing by category

 

Öppen träning fredag 8/12

Nu på fredag 8/12 kommer öppna träningen endast vara en timme mellan 18 och 19, beroende på att det är en cykelklubb som bokat banan från 19.00 och framåt.

Share

Avbokningar till helgens kurs

Nu finns det några platser tillgängliga på helgens introduktionskurs i bancykling, anmälan via hemsidan som vanligt.

Share

Borttappat på Velodromen

I helgen glömde en av våra besökare en Garmin klocka på velodromen, om det är någon som sett den eller tagit hand om den så hör gärna av er så vi kan returnera den till dess ägare klockan ser ut som den på bilden nedan.

Share

Lediga platser på kurs

Nu kom det en avbokning till helgens introduktionskurs, det finns nu 4 tillgängliga platser på introduktionskursen nu på lördag (2/12) kl 11.00, anmälan via hemsidan som vanligt.

Share

Introduktionskurs

Lördagen den 25/11 kl 11.00 har vi nästa introduktionskurs, det finns för närvarande 5 platser lediga på den kursen, passa på att boka in dig om du inte har provat på velodromcykling, lyckorus garanteras.

Share

Introduktionskurser Velodromen

Nu fick vi in en sen avbokning till kursen nu på lördag 18/11, så nu finns möjligheten för dig som inte hunnit prova på velodromcykling än, det finns 12 platser nu på lördag den 18/11 och det finns fortfarande 9 platser kvar på lördagen efter 25/11, anmälan via bokningskalendern på hemsidan, välkomna.

Share

Lediga platser på kurser

Vi har fått in en avbokning till kommande lördags introduktionskurs (11/11 kl 11.00), nu finns det alltså en plats tillgänglig på den kursen, anmälan görs via bokningskalendern på hemsidan, först till kvarn!

Sedan har den grupp som hade bokat kursen 25/11 tvingats avboka så på den kursen finns det nu 9 tillgängliga platser bokningsbara, samma sak gäller där, bokning via hemsidan och först till kvarn gäller.

Share

Välkommen på träningstävling på velodromen i Falun.

Vi tränar på att tävla, träningen är viktigare än tävlingen. Här är deltagande viktigare än att vinna.

Datum:

Vi kommer att köra dessa träningstävlingar på söndagskvällar följande datum:

12/11, 10/12, 7/1, 21/1, 25/2, 11/3 och 25/3

Klasser:

Herr: högsta tillåtna utväxling 50-15
Dam: högsta tillåtna utväxling 48-15

Vid fler deltagare än 12 per klass så delar vi upp oss i olika grupper efter kapacitet.

Grenar:

Scratch, Poänglopp och Eliminering.

(Vid få deltagare lägger vi till individuella grenar, flygande varv, 500m, 1000m, 2000m och 3000 m)

Banan öppnar 17.00 och första start är 17.30

Vi hjälps åt att vara domare och poängräknare så att alla kan delta.

Föranmälan i bokningskalendern på velodromen.se

Givetvis har du som deltar ett giltigt säsongskort, annars swishar du för enstaka träning.

Share

Introduktionskurs på velodromen

Nu på lördag 28/10 finns det fortfarande ett antal platser kvar på introkursen, efter det så är det fullbokat i ett antal veckor framåt, så se till att passa på att anmäla dig till lördagens kurs via bokningskalendern på hemsidan, välkommen!

Share

Cykelförvaringen på Velodromen

Idag har jag gått igenom hela cykelförvaringen på Velodromen, nu hoppas jag att alla som ska har fått en plats för sin cykel, det står ett relativt stort antal cyklar som inte används undanställda så vet du med dig att du har en cykel hos oss som du inte använt på länge så rekommenderar jag dig förstås i första hand att komma tillbaka och vara med och cykla, och i andra hand komma och hämta hem din cykel då vi tyvärr inte har plats och möjlighet att förvara cyklar som inte används.

Dagens rensning kan i vissa fall innebära att din cykel har bytt plats, så titta igenom hela förrådet noga så kommer du hitta din cykel.

//Johan

Share