Archives

now browsing by author

 

Tack för den här säsongen

Vi på Velodromen vill passa tacka på att tacka alla våra besökare för den gångna säsongen, nu är det inga mer schemalagda träningspass den här våren och sommaren, det går naturligtvis fortfarande att boka träningstid eller introduktionskurs, bokning sker via mail till info@velodromen.se eller på telefon till 072-5192407.

Ha en bra sommar så ses vi till hösten igen.

Share

Träningar på velodromen

Kvällens intensivträning på velodromen 17:00-18:00 är det cyklister anmälda till så det passet genomför vi som planerat, men däremot så är nu kvällens och morgondagens (27-28/4) öppna träningar borttagna då det inte var några cyklister anmälda till de passen.

Share

Inställt lagtempopass 26/4

Ingen anmäld till kvällens lagtempopass, så det är nu inställt.

Share

Solen skiner

Och det verkar som alla cyklister vill passa på att vara ute i vårsolen, därför blir det inga träningar på velodromen i morgon söndag heller, men på måndag kväll är det redan cyklister anmälda till passet så då är ni välkomna.

Share

Inställd träning

Våren har tagit ett järntag om Falun och därmed så väljer våra cyklister att passa på att vara ute och cykla istället, därför ställer vi nu in kvällens träningspass på velodromen, än så länge ligger helgens träningspass kvar men ramlar det inte in några anmälningar snart kommer vi att ställa in dessa pass också.

Share

Inställd träning

Idag fredagen den 13/4 kom våren på riktigt till Falun, eftersom det inte var några anmälningar till kvällens öppna träning är det nu borttaget, men i morgon 09.00 kör vi som planerat, välkomna.

Share

Torsdagar på velodromen

I morgon är det dags för vårt nya lagtempo/tröskelpass igen, för att förtydliga vad vi gör på de passen så kommer här en förklaring, vi kör lagtempointervaller i olika fartgrupper, vi kommer erbjuda mycket tid på cykeln och en fart som passar alla som kommer på passet, vi delar helt enkelt in er i så många olika fartgrupper som önskas, anmälan via hemsidan som vanligt, välkomna.

Share

Ban SM dag 2

Idag avgjordes de resterande tävlingarna vid Ban Sm på Velodromen i Falun, idag var det dags för tidslopp för Paracykel tandem och Omniumtävlingar för de övriga klasserna, det var ett laddat gäng med cyklister i samtliga klasser som bjöd på offensiva och fartfyllda tävlingar i dagarna två, stort tack till samtliga som besökte Velodromen under helgen och gjorde årets SM tävlingar till den succé det blev, ni hittar resultaten från söndagens tävlingar här:

Paracykel resultat Bancykel-SM 2018

Omnium Herrsenior Resultat Bancykel-SM 2018

Omnium Herrmaster Resultat Bancykel-SM 2018

Omnium Herrjunior Resultat Bancykel-SM 2018

Omnium Damjunior Resultat Bancykel-SM 2018

Share

SM på bana dag 1

Idag har det avgjorts 5 grenar  under den första dagens SM tävlingar på Velodromen i Falun, du hittar de fullständiga resultaten för samtliga grenar här:

Förföljelse Resultat Bancykel-SM 2018

Poänglopp Resultat Bancykel-SM 2018

Scratch Resultat Bancykel-SM 2018

Sprint Resultat Bancykel-SM 2018

Tidslopp Resultat Bancykel-SM 2018

Share

Inställda träningar söndag 24/4!

Söndagens båda pass, intensiv kl 9 – 10.30 och grundpass kl 10.30 – 12.30, måste tyvärr ställas in!

Det är dagens kurs, med alltför många deltagare, som istället kommer att fortsätta. Det fanns inga möjligheter att hinna gå igenom det som krävs för att kunna vara med på ett vanligt grundpass och vi ställer därför in passet för att kunna fortsätta kursen för de hitresta deltagarna.

För den som vill finns dock möjligheten att komma och ”rulla på blått” från kl 10.00

Hoppas det inte ställer till problem för någon och vi ska göra vårt bästa för att undvika liknande händelser igen!
/Göran

Share