Archives

now browsing by author

 

Missa inte våran Prova På dag

Lördagen den 21 september arrangerar vi en Prova På dag för alla cykelintresserade ungdomar, läs mer här:

Prova på dag

Share

Velodromen söker instruktörer

Inför kommande velodromsäsong så söker vi nu nya instruktörer, vill du arbeta med att hålla i träningspass på velodromen för olika grupper i höst/vinter/vår så vill vi att du hör av dig snarast möjligt till oss. Vi vill att du ska vara bekväm med att hålla i träningspass, prata inför grupp och kunna vara en tydlig ledare när det behövs. Om du vill arbeta hos oss vill vi att du ska kunna jobba vardagar kvällstid och även arbeta något helgpass i månaden.

Rekryteringen kommer ske kontinuerligt, skicka en kort presentation av dig själv till info@velodromen.se

 

 

Share

Snart är det äntligen höst!

Nu börjar det närma sig en ny härlig inomhussäsong hos oss på velodromen i Falun, inom kort kommer vi publicera säsongens träningstider, men redan idag så finns samtliga kurstillfällen upplagda i vår bokningskalender, så har du ännu inte provat på att cykla velodrom så är det nu hög tid att ta med dig själv, eller kompisgänget, cykelklubben, släkten eller vem du vill och komma hit och testa.

Du hittar alla kurstillfällen här: http://velodromen.se/?event-categories=kurs

 

Share

Tack för den här säsongen

Vi på Velodromen vill passa på att tacka alla våra cyklister som besökt oss den här säsongen, nu hoppas vi på en varm och skön cykelsommar utomhus så ses vi inne på velodromen när hösten knackar på dörren.

 

Trevlig sommar.

Share

Vädret verkar hålla i sig

Vilket fullt naturligt får till följd att alla våra kunder väljer att cykla utomhus istället, därför så är härmed helgens träningspass inställda också, det enda passet som än så länge finns kvar är Stefans intensivträning 17-18 på fredag kväll.

Share

Inställd träning ikväll

Eftersom det var 0 anmälda till passet ikväll är det härmed inställt.

Share

Våren har anlänt

Och därmed ser vi ett minskat intresse för att vara inomhus och cykla, vi kommer ta bort pass som det inte är några cyklister anmälda till nu successivt under sista veckan, det första passet vi strök var morgonpasset i morgon tisdag (23/4), är det ingen anmäld till kvällspasset vid lunchtid imorgon kommer vi stryka kvällens medelpass också, sedan fortsätter vi så fram till den 30/4 när vi stänger igen för den här säsongen.

Share

Sista introduktionskursen för säsongen

Arrangerar vi den 13/4 kl 11.00, det finns fortfarande några platser kvar, missa inte säsongens sista chans att utbilda dig i bancykling så du är redo för att börja träna på banan direkt när säsongen drar igång efter sommaren, anmälan som vanlig via hemsidan och den här länken: http://velodromen.se/?event-categories=kurs

Share

Info kring April och Borttaget träningspass

Nu börjar våren göra entré i Dalarna och med erfarenhet från tidigare år på velodromen kommer intresset för våra träningspass inomhus att minska.

Därför är det nu extra viktig att ni kommer ihåg att anmäla er i tid till de pass ni tänker besöka så vi slipper ha instruktör på plats om det inte är någon anmäld till passet.

Vi kommer självklart fortsätta erbjuda pass under april så länge det finns intresserade cyklister.

Det första passet som vi kommer stryka ur kalendern blir tävlingsförberedande på onsdagar, det utgår from nu pga lågt intresse och det faktum att det inte finns några bantävlingar att förbereda sig för i den närmaste framtiden.

Vi kommer även ha stängt under påskhelgen (19-22/4) i år eftersom påsken ligger så sent in i april som den gör i år.

Men redan nu börjar planeringen inför nästa säsong på velodromen, så har just du någon synpunkt på schemat eller något du vill förändra så tveka inte att skicka ett mail till oss på info@velodromen.se

Ha nu en bra vår med mycket cykling både inne och ute.

//Johan

Share

Endast fyra tillfällen kvar

Har du eller någon du känner inte provat på bancykling än så finns det nu endast 4 tillfällen kvar den här säsongen, du hittar resterande kurser den här våren via den här länken: http://velodromen.se/?event-categories=kurs

 

Share