Archives

now browsing by author

 

Ban SM dag 2

Idag avgjordes de resterande tävlingarna vid Ban Sm på Velodromen i Falun, idag var det dags för tidslopp för Paracykel tandem och Omniumtävlingar för de övriga klasserna, det var ett laddat gäng med cyklister i samtliga klasser som bjöd på offensiva och fartfyllda tävlingar i dagarna två, stort tack till samtliga som besökte Velodromen under helgen och gjorde årets SM tävlingar till den succé det blev, ni hittar resultaten från söndagens tävlingar här:

Paracykel resultat Bancykel-SM 2018

Omnium Herrsenior Resultat Bancykel-SM 2018

Omnium Herrmaster Resultat Bancykel-SM 2018

Omnium Herrjunior Resultat Bancykel-SM 2018

Omnium Damjunior Resultat Bancykel-SM 2018

Share

SM på bana dag 1

Idag har det avgjorts 5 grenar  under den första dagens SM tävlingar på Velodromen i Falun, du hittar de fullständiga resultaten för samtliga grenar här:

Förföljelse Resultat Bancykel-SM 2018

Poänglopp Resultat Bancykel-SM 2018

Scratch Resultat Bancykel-SM 2018

Sprint Resultat Bancykel-SM 2018

Tidslopp Resultat Bancykel-SM 2018

Share

Inställda träningar söndag 24/4!

Söndagens båda pass, intensiv kl 9 – 10.30 och grundpass kl 10.30 – 12.30, måste tyvärr ställas in!

Det är dagens kurs, med alltför många deltagare, som istället kommer att fortsätta. Det fanns inga möjligheter att hinna gå igenom det som krävs för att kunna vara med på ett vanligt grundpass och vi ställer därför in passet för att kunna fortsätta kursen för de hitresta deltagarna.

För den som vill finns dock möjligheten att komma och ”rulla på blått” från kl 10.00

Hoppas det inte ställer till problem för någon och vi ska göra vårt bästa för att undvika liknande händelser igen!
/Göran

Share

Nu kör vi!

Välkommen tillbaka till Velodromen!

Det är hög tid att börja planera för höstens och vinterns träning! Om någon vecka kör vi igång och bokningskalendern är nu öppnad och välfylld med trevliga utmanande pass för hela säsongen. Nytt för i år är att bokningen av passen öppnar först 14 dagar innan respektive pass. Det går att se alla pass under hela säsongen men det går alltså inte att boka mer än två veckor i förväg. Introduktionskurserna går däremot att boka för hela vintern.

När det gäller storhelger och röda dagar så kan det komma att bli ändringar i det ordinarie schemat. Ändringarna meddelas i god tid!

”Det finns inget dåligt cykelväder – om man väljer Velodromen!”

image_2

 

 

 

 

 

 

 

 

Hoppas vi ses snart på ett träningspass,
/Göran

Share

I väntan på nästa säsong på Velodromen…

Vätternrundan är avklarad, midsommar med cykel på Sollerön likaså och igår arrangerade Velodrom CK GP-lopp på området utanför Velodromen! Cykelsommaren är ungefär halvvägs och det innebär också att vi snart är halvvägs till nästa säsong inne på banan. I väntan på att det ska bli premiär för att snurra runt på parketten igen kommer här ett reportage som visades på Club Cykel/TV12 för några veckor sedan.
Vissa saker gör faktiskt att man längtar till hösten!Cykla lungt i sommar så ses vi på banan igen framåt hösten!
/Göran

Share

Träningstider efter (h)jul!

Nu går det att boka in sig på vinterns och vårens alla träningar! Kalendern är välfylld med spännande träningspass ända fram till sista april.

Vi fortsätter med samma schema som under hösten. Det kan komma att bli några mindre ändringar under sportlov, påskhelg etc men bara till det bättre – dvs ännu fler pass!

Cykla lugnt så ses vi på Velodromen!
/Göran

Share

Vårens kurser & mellandagsträning

Nu är alla kurser från årskiftet och framåt öppna för bokning. Vi kör igång den 3:e januari och sen lördagar ojämna veckor under hela våren. Läs mer under ”Kurser & Prova på”.

Vi håller öppet enligt ordinarie schema fram till och med måndag 22 december. I mellandagarna har du chansen att trampa bort julmaten när vi kör ”Mellandagsträning” på grund-/medelnivå kl 9-12 både lördag den 27:e och söndag den 28:e. Måndag 29 december är det ordinarie pass på kvällen innan vi stänger för nyårshelg. Glöm inte att boka i kalendern, nu börjar det bli fullt på passen!
Bokningsschema för passen efter årskiftet kommer inom kort.

Cykla lugnt, vi ses på Velodromen!

 

Share

Sommaren

Verkar ha kommit tillbaka till vårt avlånga land, och eftersom det inte är någon anmäld till något av helgens pass på Velodromen så ställer vi in dom, vi tar ny fart på måndag kl 17.00 igen, välkomna då.

Trevlig helg önskar vi på Velodromen.

Share

Information kring helgpassen på Velodromen

Helgernas träningspass på Velodromen är bokningsbara fram tom 13.00 på fredagen, detta för att vi ska kunna planera helgaktiviteterna på ett så bra sätt som möjligt, så kom ihåg att anmäla er om ni vill cykla inomhus på helgerna.

Share

Nyheter på velodromen.se

Inför säsongstarten nästa vecka – 1:a september – lanserar vi en bokningskalender för alla pass!

Du hittar den under /Träning/Bokningskalender/ i huvudmenyn.

Till en början håller vi det enkelt utan registrering och inloggningar, du anger bara namn och e-post när du bokar. Du får själv ett mail på din bokning och instruktören kan se din anmälan. Om du vill avboka din plats svarar du bara på bokningsmailet och skriver ”Avbokning” i rubriken.

När vi kommer längre fram på säsongen så börjar det bli trångt på banan och då är det naturligtvis de som bokat plats i förväg som får träna! Börja därför redan nu med att ta för vana att tala om för oss när du kommer på ett pass. Vi får då också chansen att rätta till otydligheter och problem med rutinerna för bokningarna. Rutinerna för närvaron på passen kommer också att uppdateras och ”pärmen” kommer att ersättas av en digital version. Denna kommer inom någon vecka.

Även kommande introduktionskurser finns med i kalendern och är bokningsbara! Alla höstens planerade kurser hittar du samlat under /Kurser & Prova på/Planerade kurser/ i huvudmenyn.

Ytterligare en nyhet på hemsidan är på gång! Är du uppmärksam så ser du vad det handlar om….

Vi ses på banan!

Share